Nyhedsbrev maj 2019

 

Et forbønsemne og forespørgsel fra Indien.

I forbindelse med byen Bhadrachalam i Indien, hvor GTSSS har et kombineret plejehjem og børnehjem, er der nu blevet en mulighed for at købet et stykke jord og bygge en kirke.

Området er et stærkt hinduistisk område, med en hvor en flod gennemløber området. Mange hinduer kommer til denne flod, idet de tror at såfremt de dypper sig i floden 3 gange, vil deres synder blive vasket væk.

Prisen for jorden er 310.000 kr. og dertil en kirke til kr. 115.000.

Vi vil gerne lægge op til Agape Indien Danmarks medlemmer og sponsorer, om at bede for dette projekt. Bede om at Gud vil vise vej her, og om der var nogle blev tilskyndet til at give en gave, så kontakt os gerne på tlf. 20581777. Der er mulighed for både at få fradrag som § 8 gave, og som §12 gave, (gavebrev) over de kommende 10 år.

 

Referat med mere fra generalforsamling

Der er nu kommet referat for vores generalforsamling den 6. april, og det ligger på vores hjemmeside her. Her kommer også formandens beretning til at ligge og regnskabet for 2018.

 

En rejse til Indien

Ultimo februar måned 2020 bliver der nu igen udbudt en tur til Indien. Vi er allerede nu 6 personer, så der er plads til yderligere. Prisen er ca. 11000 for 10-11 dages ophold i Indien. For yderligere, kontakt formanden Gert Svendsen på 20581777, eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Jacob kommer igen til Danmark i september.

Biskop Jacob kommer igen til Danmark i september måned, nærmer fra den 21. til den 29. september.

Han vil være:

I Jylland fra den 21. til den 23. begge dage incl.

Kontaktpersoner Jens Egon Lodahl, 20468494 eller Ulla Jensen, tlf. 22251537

På Sjælland fra den 24. til den 27. begge dage incl.

Kontaktperson Gert Svendsen, 20581777

På Bornholm fra den 28. til den 29. begge dage incl.

Kontaktperson Steffen Andersen, tlf. 53383050

Vil I gerne i jeres menighed møde Jacob, så giv os en melding. Ring til kontaktpersonen eller skriv til AID på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der vil komme en kalender på www.agapeindien.dk som fortæller hvilke kirker m.m. som Jacob vil besøge.

Nyt på hjemmesiden.

Tegn sponsorater via hjemmesiden

Vi har nu fået lavet lidt mere på vores hjemmeside, og det betyder at man nu kan blive sponsor af et barn, en præstefamilie eller andet via vores hjemmeside. Gå ind og tilmeld dig, og vi ringer dig op for at sikre at alt er i orden.

Bliv medlem

Der er nu også mulighed for at tegne et medlemskab via hjemmesiden. Gå på www.agapeindien.dk og punktet ”Om os” og vælg ”Medlemskab”, så kan du her oprette et medlemskab.

Indvielse af kirker i Indien

På Jacobs sidste rundtur i Danmark i september 2018, blev der givet to kirker til Indien. De er nu indviet, og der ligger billeder fra indvielsen på vores hjemmeside www.agapeindien.dk under punktet ”Galleri”.

Kalender med Jacobs besøg i september

 

Der er en kalender på vej, hvor man vil kunne se hvor Jacob holder møder, mens han er i Danmark.

Nyhedsbrev januar 2020

 

Årsopgørelser

Der er nu sendt årsopgørelse ud til alle, der har givet en gave til Agape Indien Danmark (AID) i 2019. De er dels sendt på mail, og dels med alm. post. Dem med mail skulle gerne have modtaget en, og dem med alm. post vil modtage en enten sidst i denne uge eller først i næste uge. Skulle du mod al forventning ikke have modtaget en årsopgørelse, så kontakt os.

 

Gaver 2019 og indberetning til skat

Vi har i 2019 modtaget gaver fra personer og menigheder på i alt ca. kr. 865.000,00, og dertil kommer kontingenter og tips- og lottomidler. Alene i december måned fik vi godt 100.000,00 ind ekstra til arbejdet for at udbrede evangeliet til det indiske folk. Tusind tak for enhver gave, både til enkeltpersoner, menigheder og virksomheder.

For alle de givere, vi har cpr.nr. på, er gaverne nu indberettet til skat. Du vil kunne se det på årsopgørelsen til marts.

Læs mere …

Nyhedsbrev December 2019

Formandens hjørne:

Kære medlem og sponsor i Agape Indien Danmark.

Luk. 2, 10-14. Men englen sagde til dem: »Frygt ikke! Se, jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket:  I dag er der født jer en frelser i Davids by; han er Kristus, Herren.  Og dette er tegnet, I får: I skal finde et barn, som er svøbt og ligger i en krybbe.«  Og med ét var der sammen med englen en himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sang:

Ære være Gud i det højeste og på jorden!

Fred til mennesker med Guds velbehag!

 

Det er snart jul, og vi fejrer at Kristus kom til verden for at frelse enhver der tror på ham. Intet kan blive større, og intet kan blive mere vigtigt at få fortalt andre mennesker. Derfor er det så vigtigt at også det indiske folk får lov til at møde budskabet om ham som er verdens frelser. 

Stor tak til jer alle for jeres deltagelse i arbejdet med udbredelsen af evangeliet i Indien. Det har været et godt år, og inden årets udgang har vi sendt i nærheden af 750000 til Indien til arbejdet i GTSSS.

Læs mere …

Nyhedsbrev Oktober 2019


Tak fra Biskop Jacob

Velsignet den mand, som stoler på Herren og tager sin tilflugt hos ham.
(Jeremias 17,7)
 
Se følgende link https://gtsss.co.in/link/?p=246
 
Gud tak for at jeg er kommet godt tilbage til Indien d. 1. oktober 2019. Min kone Elizabeth og min familie i GTSSS er glade for at få mig hjem igen. En inderlig tak til alle præster, ledere og alle mine kære venner for deres gæstfrihed og venlige omsorg, mens jeg var i Danmark.

Læs mere …